Succesvol afvallen begint bij een plan.

Ontdek de bewezen methode voor een realistisch, duurzaam & haalbaar resultaat. 
Geen dieet maar een plan dat werkt!

2019-05-07 PowerSlim campagne Notel 4221

TIJDELIJKE ACTIE DRIEDAAGS STARTPAKKET

29.95€ ipv 49.95€

Wij begeleiden U ook graag online

om uw hygiëne en veiligheid te garanderen !​

Waarom dit afslankplan?

 

Komt dit je bekend voor?
Diëten is ingewikkeld - onderzoek wijst uit dat maar liefst 90% van de mensen die een afslankpoging doet het niet weet vol te houden. Misschien herken je dit wel? Iedere keer dat je het een nieuwe poging doet krijg je te maken met het jojo-effect. Je begint, raakt een plateau en verliest motivatie. Deze cyclus herhaalt zich keer op keer. Het is frustrerend en ontmoedigend.

Waarschijnlijk denk je nu:
“ja maar… in het begin val ik altijd af als ik start met een dieet!”


Ja dat klopt. Maar het werkt bijna altijd maar voor een paar werken. Hoe komt het dat mensen steeds weer terugvallen?

Diëten kun je zien als een vorm van symptoombestrijding. Een dieet legt je vaak strenge eetregels op, waardoor je heel anders moet eten dan je gewend bent. Dit kost  voortdurend aandacht en tijd en is daarom erg lastig vol te houden. Een dieet leert je echter niet hoe je de problemen aanpakt waardoor je te zwaar bent geworden. Je leert niet om te gaan met verleidingen en op tijd in te grijpen wanneer je terugvalt. Diëten is een tijdelijke oplossing, maar pakt de feitelijke oorzaak van het overgewicht niet aan.

Ook is voortdurend diëten slecht voor je lichaam en zelfvertrouwen. Dit geldt met name als je meerdere diëten hebt geprobeerd en telkens jojo't met je gewicht. Je lichaam heeft steeds meer moeite om af te vallen. Je zelfvertrouwen krijgt een deuk na alle faalervaringen. Kortom, tijd om te werken aan een leefstijl die je je hele leven volhoudt.

Hoe pak je afslanken dan wél aan?
Zonder een plan lukt het niet om af te vallen. Je hebt een uitgestippeld plan nodig om succesvol vet te verbranden. Wij helpen je om een plan op maat samen te stellen.

Het SAMEN-SLANK AFSLANKPLAN is precies wat jij nodig hebt: overwin je motivatiedip, krijg meer doorzettingsvermogen en leer van de strategieën om beter in je vel te zitten. Vergeet de vage diëten, de valse beloftes en de onbetrouwbare informatie.

Wij helpen je met een stap voor stap plan waarbij je werkt aan je zelvertrouwen. Door kleine veranderingen door te voeren krijg je meer energie om door te zetten. In één ruk het roer drastisch omgooien verkleint de kans van slagen. Een gezonde balans, waarbij ruimte is om te genieten geeft voldoening. Negeer diëten en focus op de centrale boodschap van het

SAMEN-SLANK AFSLANKPLAN : ontwikkel een gezonde leefstijl en zorg voor succesvol gewichtverlies op de lange termijn.

Zij gingen u succesvol voor :

2019-05-07 PowerSlim campagne Notel 4231

WAAROM SAMEN-SLANK?

TIJDELIJKE ACTIE DRIEDAAGS STARTPAKKET

29.95€ ipv 49.95€

"Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

peggy.PNG

Peggy van Can, 45 jaar

"Ik hield het vol doordat ik steeds meer gezonde dingen lekker vond"

Samen met de producten van PowerSlim en drie keer per week sporten lukte het me om na 13 weken mijn streefgewicht (-23 kilo) te behalen. 

richard.PNG

Richard Laumen, 21 jaar

"Begin als je er helemaal klaar voor bent!"

Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen)! Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu's en recepten begon ik met SAMEN-SLANK.

Ineke.PNG

Ineke van Raaij, 66 jaar

Wanhopig op zoek naar

de juiste manier om

af te slanken en gezonder te leven?

​​​​​​​Vrees geen extra Corona-kilo's!

TIJDELIJKE ACTIE DRIEDAAGS STARTPAKKET

29.95€ ipv 49.95€

Download snel ons

GRATIS E-BOOK &

maak uw eerste afspraak.

Women in Black Underwear