Aardbei-citroen cheesecake

Voorbereiding:

135 min. bereiden

Aantal personen:

Voor 4 personen

Calorieën:

197 Kcal

Over het recept

Voedingswaarde per persoon
Energie 197 Kcal
Vet 9,1 g
Koolhydraten 7,4 g
Vezels 1,7 g
Eiwitten 20,0 g

Ingrediënten

Extra

  • Keukenmachine

  • Bakpapier

  • Springvorm 20 Øcm

Bereidingswijze

Zorg dat de gelatine klaar is voor gebruik (volg de aanwijzingen op de verpakking). Maal de wafels fijn in de keukenmachine en meng goed met de roomboter. Bekleed de springvorm met bakpapier en druk de wafels gelijkmatig aan over de bodem met behulp van de bolle kant van een lepel. Meng de platte kaas met de inhoud van het zakje dessert aardbei, het citroensap en de gelatine. Roer goed door en stort in de springvorm. Zet de cheesecake minimaal 2 uur in de koelkast. Garneer met de citroenrasp en de verse munt.

Tip: Vanaf fase 2 lekker met verse aardbeien.