Couscous salade met halloumi en granaatappel

Voorbereiding:

15 min. bereiden

Aantal personen:

Voor 1 persoon

Calorieën:

579 Kcal

Over het recept

Voedingswaarde per persoon
Energie 579 Kcal
Vet 30,4 g
Koolhydraten 46,9 g
Vezels 4,7 g
Eiwitten 26,8 g

Ingrediënten

  • 50 g volkoren couscous

  • 80 g halloumi

  • 100 g komkommer

  • 30 g verse spinazie

  • 30 g granaatappel

  • ½ el olijfolie

  • ½ el extra vierge olijfolie

  • Peper

Bereidingswijze

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in halve plakjes en de halloumi in plakken. Verhit ½ el olijfolie in een pan en bak de halloumi tot er een krokante korst ontstaat. Leg de spinazie op een bord en verdeel de couscous, halloumi, komkommer en granaatappel hier overheen. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper.