Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus

Voorbereiding:

25 min.

Aantal personen:

1 persoon

Calorieën:

241 calorieën

Over het recept

Voedingswaarde per persoon

Kcal 241 Kcal
Vet 10,4 g
Koolhydraten 8,1 g
Eiwitten 24,6 g

Ingrediënten

  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli http:// https://www.my-body-shop.be/product-page/fusilli

  • 200 g champignons in plakjes

  • 1 handje verse spinazie

  • 1 el kookroom light

  • 1 el roomkaas kruiden

  • 1 kleine sjalot

  • ½ el roomboter

  • ½ el verse dille, fijngehakt

  • ½ el verse peterselie, fijngehakt

  • Peper en zout

Bereidingswijze

Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de roomboter in een pan en fruit de sjalot 1-2 minuten aan. Voeg de champignons toe en bak deze goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met peper en zout. Meng in een kommetje de kookroom, roomkaas en de verse kruiden. Giet de fusilli af, voeg toe aan de champignons en roer de kruidenroomsaus erdoorheen. Breng eventueel nog wat extra op smaak met peper en zout.